Vintertid 2021 – Då blir det mörkare igen!


Vintertid 2021 är förmodligen en av de tråkigaste dagarna i Sverige. Vi bakom sajten Vintersolståndet.se gillar verkligen inte denna omställning av klockan. Vi förstår inte varför man ska göra den här ändringen av tiden. Vi har hellre den tiden på kvällen istället för morgonen. Om du är på våran sida så får du väldigt gärna säga det nedan i kommentarsfältet och även tipsa om våran namninsamling för att få slut med dårskapen att ställa om klockan. Och glöm inte titta in startsidan där vi försöker få fler att fira vintersolståndet istället.

Vintertid datum 2021 och i framtiden

År:Datum:
202131 oktober

Vintertid – När ställer man bak klockan?

Vintertid är olika datum varje år. Men alltid samma tid. Det vi ska göra då är alltså att ställa tillbaka klockan. En bra minnesregel för det är att ställa tillbaka utemöblerna på vintern och tvärtom på våren när det är dags för sommartid.

Nu är det snart dags att ställa tillbaka klockan till vintertid

Ja precis som rubriken säger så är det snart dags att ställa tillbaka klockan till vintertid! För att komma ihåg om du ska vrida tillbaka eller fram klockan på vintern när det blir vintertid så kan du tänka så här: Om du ska ställa fram eller tillbaka utemöblerna. Ska du ställa undan utemöblerna så ställer du alltså tillbaka klockan. Och ännu klarare blir det när du ska ställa fram möblerna på våren och fram klicka till sommartid. Men kommer du ändå inte ihåg det så finns vi här för att visa när du ska ställa fram och tillbaka klicka för vintertid och sommartid! Och så klart när vintersolståndet är.