Sommarsolståndet 2020 – Datum med mera

Sommarsolståndet är ofta inte lika intressant för folk eftersom det är någon man inte vill tänka på. Man vill inte tänka på att det blir mörkare och mörkare från och med sommarsolståndet men folk vill gärna veta när vintersolståndet är så man kan fira att man går mot ljusare tider efter en lång och mörk höst och början av vinter. På den här sidan kommer vi samla allt om sommarsolståndet. Kommentera gärna saker du vill ha med om du också är intresserad sådant här.

År: Datum:
2020 20 juni
2021 21 juni
2022 21 juni

Då är det sommarsolståndet 2020

Sommarsolståndet är motsatsen till vintersolståndet och det är något vi verkligen inte tycker vi ska börja fira. Det är nämligen då det börjar bli mörkare igen. Vilket som du kanske vet händer runt midsommar varje år. En sorgens dag för många av oss.

(21 votes, average: 4,71 out of 5)

6 tankar på “Sommarsolståndet 2020 – Datum med mera”

  1. Jag tycker det vore trevligt att kunna se när det var något/några år tillbaka också! Annars bra sida :)

    Svara
  2. Jag tycker sommarsolståndet är något att fira i allra högsta grad. Det är den längsta dagen på året och ett underbart sätt att fira in sommaren. Vi har gille varje år med helstekt vildsvin och långbord för hela vänskapskretsen.

    Svara
  3. Jag tycker sommarsolståndet är något att fira i allra högsta grad. Det är den längsta dagen på året och ett underbart sätt att fira in sommaren. Vi har gille varje år med helstekt vildsvin och långbord för hela vänskapskretsen.

    Svara

Lämna en kommentar