När blir det ljusare 2021?


När blir det ljusare? Det blir ljusare efter att det har varit vintersolståndet. Och det är det som är vårt huvudfokus på den här sidan. Att vi vill att fler sak fira det helt enkelt. Målet är att det ska bli en högtid som många ser fram emot och längtar efter. Nu längtar många efter ljuset men vet inte när det vänder. Vi tror även många skulle må bra av att veta om det här. När det händer alltså. Och att julafton kan bli extra betydelsefullt för folk när det kan vara en del av att fira ljuset. För det är alltid precis dagarna förre julafton vi äntligen säger hejdå till mörkret för den här gången och går mot ljusare tider.

Och när blir det mörkare?

Ja det här går ju hand i hand så att säga. När det blir mörkare? Jo det blir det runt midsommarafton och du kan läsa om det under sommarsolståndet och under när blir det mörkare igen är vi skrivit mer om det.

Läs mer om Vintersolståndet

Om du är intresserad av när det blir ljusare igen så borde du titta in våran startsida. Den handlar nämligen enbart om just precis det – och det är då det blir ljusare. Där kan du läsa om när vändningen äntligen kommer och vi går mot ljusare tider igen.


1 tanke på “När blir det ljusare 2021?”

Kommentarer är stängda.